YKSIKÄÄN TEHTÄVÄ EI JÄÄ HOITAMATTA

ISTO-palvelu organisoi kaikki toimeksiannot ja tehtävät

ISTO-palvelu jäsentää toimeksiannot taloyhtiöittäin, vastuuhenkilöittäin tai toimeksiannon tilan mukaan. Muistilappujen sijaan kaikki olennainen tieto on dokumentoituna automaattisesti ja aina käyttäjän saatavilla. Tämä mahdollistaa tarkan reaaliaikaisen seurannan, joten yksikään tehtävä ei jää hoitamatta.

 

  Toimeksiantojen hallinta

Saapuvalle toimeksiannolle valitaan aina vastuuhenkilö. Käyttäjät voivat kommentoida toimeksiantoja vapaasti ja vaihtaa samalla vastuuhenkilöä. Näin tehtävä on aina jonkun vastuulla, ja tehdyt asiat tulevat automaattisesti dokumentoiduiksi. Toimeksiantoja on helppo selata vastuuhenkilön, taloyhtiön tai tehtävän tilan mukaan. Pikahaku takaa, että haluttu tieto löytyy hetkessä.

 

  Automaattiset tehtävälistat

Taloyhtiöille voidaan luoda haluttu määrä tiettyinä kuukausina toistuvia automaattisia tehtäviä esimerkiksi vuokrankantoa varten. Määritellyistä tehtävistä luodaan kuukausittaiset kuittauslistat, jolloin varmistutaan siitä, että kaikki tehtävät tulevat hoidetuiksi. Vanhat tekemättömäksi jääneet tehtävät erottuvat joukosta selkeästi. Tehtävälistoja voidaan selata myös takautuvasti, tai tarkastella koko vuoden kattavana raporttina, josta nähdään tehtävien tila taloyhtiöittäin.

 

  Huoltoyhtiöiden kuittaukset

Toimeksiantoja voidaan merkitä myös huoltoyhtiöille, jolloin sekä tehtävän luovutuksen että huoltoyhtiön kuittauksen ajankohdat tallentuvat. Näin saadaan tarkkaa tietoa huoltoyhtiöiden toiminnan nopeudesta ja osallisuudesta kussakin toimeksiannossa.

 

  Automaattinen dokumentointi

Kaikki olennainen tieto on dokumentoituna automaattisesti ja aina käyttäjän saatavilla. Tämä mahdollistaa tarkan reaaliaikaisen seurannan, joten yksikään tehtävä ei jää hoitamatta.

 

  Käytettävissä aina ja kaikkialla

Isto-palvelu toimii verkossa, joten käyttäjä pääsee käsiksi kaikkiin palvelun ominaisuuksiin ja tietoihin mistä tahansa. Palveluun syötetyt tiedot varmuuskopioituvat automaattisesti ja säännöllisesti, joten kaikki tarvittava informaatio on aina varmassa tallessa ja helposti käytettävissä.

 

OMINAISUUDET

Helppo ja nopea käyttöönotto

Isto on suomenkielinen, selkeä ja yritysten todellisten tarpeiden pohjalta rakennettu palvelu. Sen käyttöönotto on vaivatonta, joten käyttäjä pääsee hyödyntämään palvelua välittömästi.

Palvelun toiminta koulutetaan käyttäjille alkuvaiheessa kattavasti. Sopimuksesta riippuen käyttökoulutus voidaan toteuttaa joko paikan päällä tai etänä. Pakettiin kuuluu myös aina kattava puhelin- ja sähköpostitukipalvelu kaikille palvelun käyttäjille.

Varmaa laatua

Isto-palvelun tehtävä on tehostaa, organisoida ja helpottaa isännöitsijätoimiston sisäistä toimintaa ja dokumentointia ja sitä kautta nostaa palvelun laatua.

SOITA 040 522 8558

Lisätiedot ja tilaukset